VROEGER TE VEEL GEPLUKT, DUS NU NIET ECHT

VOLLE WENKBRAUWEN MEER.

IK WIL WEER EEN MOOI MODEL EN WAT VOLLERE WENKBRAUWEN.

Herkenbaar? Kies dan voor een S.O.S. BROW repair behandeling.

S.O.S. BROW REPAIR is een behandeling volledig op maat, waarmee we jouw probleem-wenkbrauwen om turnen tot de beste accessoires van jouw gezicht.           Vaak hebben we na één behandeling al een groots resultaat bereikt.

En mooie wenkbrauwen geven je meer zelfvertrouwen en verbeteren jouw uitstraling, waardoor je jouw verhaal krachtiger kan vertellen en je zekerder en mooier voelt in het dagelijks leven en op beeld.

Zodra je de S.O.S. BROW REPAIR achter de rug hebt en jouw wenkbrauwen in ere hersteld zijn, kan je eens in de zes weken terugkomen voor een reguliere wenkbrauwstyling of jouw wenkbrauwen weer bij laten houden door jouw eigen schoonheidsspecialiste. Je krijgt dan van mij een behandelkaart mee, waarop zij alle benodigde informatie terug kan vinden.

Ik word hartelijk ontvangen en ben direct aan de beurt. Sanne zorgt ervoor dat ik me lekker kan ontspannen (dekentje over voor de kou, praatje maken). Ze denkt aan hygiëne (handschoenen aan, mondkapje voor). Omdat ik al een aantal jaren vaste klant ben, weet ze wat ik mooi vind. Tijdens de behandeling hebben we het gezellig alsof ik met een vriendin zit te kletsen. Sanne is erg secuur en zorgt dat de overbeharing op mijn kin, onder de neus en bij mijn wenkbrauwen zorgvuldig verwijderd wordt. Mijn wenkbrauwen zien er weer strak en mooi van kleur uit. Ik ben blij met het resultaat. Ik kan op verschillende manieren betalen (contant, met pin of via een tikkie). We maken gelijk een nieuwe afspraak, waarvan ik ook direct een bevestiging in mijn mail krijg. Maar dat duurt nog even, ik kan gelukkig weer vooruit.

Marjan de Weerd

© COPYRIGHT 2019 MOOISTE VAN JOU